Home > Joulu 2020 – Alihankkija Oy tukee A-klinikkasäätiön lapsi- ja perhetyötä

Poikkeusten vuosi

Vuosi 2020 on tuonut tullessaan odottamattomia haasteita, jotka ovat näkyneet myös logistiikkayrityksen arjessa. Erilaiset rajoitukset ja vaatimukset ovat näkyneet henkilöstömme päivittäisessä työssä, ja niistä on vähitellen muodostunut uusia vakiokäytäntöjä.

joulu_alihankkijalla_tausta

Tukea lasten ja perheiden hyvinvointiin

Alihankkija Oy on vuosittain ollut mukana tukemassa apua tarvitsevia, eri järjestöjen ja toimijoiden kautta. Lahjoituskohteen valinnassa olemme perinteisesti painottaneet tukemme kotimaiseen lasten ja nuorten hyvinvointia tukevaan toimintaan. Tätä perinnettä olemme vaalineet myös vuonna 2020, ja kohdistaneet tukemme A-klinikkasäätiön lapsi- ja perhetyöhön.

A-klinikkasäätiö on vuonna 1955 perustettu voittoa tavoittelematon järjestö, joka toiminnallaan pyrkii ehkäisemään ja vähentämään päihde- ja mielenterveyshaittoja. A-klinikkasäätiön lapsi- ja perhetyö tukee päihde- ja mielenterveyshaitoista kärsivien lasten ja heidän läheistensä hyvinvointia edistämällä tukipalvelujen tavoitettavuutta, sekä parantamalla muun muassa päihde- ja riippuvuushaittoja koskevaa tiedonsaantia.

Kiitosta henkilöstölle kotimaisilla tuotteilla

Korona-aikana kotimaisuuden ja kotimaisten yritysten tukeminen on korostunut toimintamme eri osa-alueissa. Henkilöstömme joululahjoja suunnitellessa, teimme selkeän periaatepäätöksen koota lahja käyttäen Suomalaisia tuotteita. Teemaan sopivalla tavalla myös lahjojen koostamiseen ja pakkaamisesta vastasi kotimainen perheyritys Miiko Design. Miikon tuotevalikoimassa korostuvat kotimainen käsityö, vastuullisuus, sekä korkealaatuiset materiaalit. Näistä tuotteista koostettu henkilöstömme joululahja sisälsi kokoelman erilaisia kotimaisia herkkuja, sekä kylminä työpäivinä jalkoja lämmittävät Suomessa valmistetut merinovillasukat.