Kuljetuspalvelut


Mitä teemme?

Toteutamme kaikki sopimusliikenteen kuljetukset ammattitaidolla. Toimimme kappaletavaraliikenteessä pääkaupunkiseudun ja Uudenmaan alueella yli 40 ajoneuvolla. Kattavan yhteistyöverkostomme avulla varmistamme sopimusasiakkaidemme kuljetukset tarvittaessa koko Suomen alueelle. Sopimusliikenteen kuljetuspalveluihimme kuuluvat kappaletavarakuljetukset pienistä lähetyksistä suuriin massoihin ja runkokuljetuksiin. Kuljetamme luotettavasti myös elintarvikkeet, sekä muut lämpösäätelyä vaativat lähetykset.

Miten toimimme?

Sujuvien ja luotettavien kuljetustemme taustalla on laadukas kalusto, sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Aikatauluista kiinni pitäminen on perusarvo, ja asiakkaamme tietävät aina, mistä meidät tavoittaa.

Meidät tunnetaan ketterästä ja joustavasta toiminnastamme, sekä nopeasta reagoinnista kiireellisissä ja haastavissa tilanteissa. Luotettavuudestamme kertoo pitkä yhteistyö alan johtavien sopimuskumppaneiden kanssa.

 


Miksi Alihankkija Oy?

Laatu ei synny itsestään. Me tunnemme sopimuslogistiikan ja toteutamme palvelumme samalla visiolla ja rautaisella asenteella, joka on ollut toimintamme kulmakivi jo yli 30 vuotta. Asiakkaillemme olemme luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö sujuu joustavasti ja mutkattomasti.

Luotettava & Monipuolinen kalusto

Kalustostamme löydämme asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin parhaiten soveltuvat ajoneuvot. Kappaletavara- ja runkoliikenteen kalustomme kattaa ajoneuvot pakettiautoista pitkiin yhdistelmiin.

Ammattitaitoinen henkilökunta

Palvelumme taustalla on pitkä kokemuksemme yhdistettynä alan viimeisimpään tietoon. Tavoitteenamme on tarjota asiakaslähtöisiä ratkaisuja laatu etusijalla.

Sähköinen seuranta ja Raportointi

Toimiva tilausketju ja ajantasainen seuranta vähentää asiakkaan työmäärää ja nopeuttaa koko logistiikan prosessia.

Joustava palvelu & Tavoitettavuus

Otamme luotettavuuden vakavasti. Haluamme olla yhteistyökumppani, joka on aina tavoitettavissa.

Katso myös

Sorry, no pages was found