Alihankkija Oy

Yleistä

Logistiikka-alan opinnoista saat hyvät perustaidot työskentelyyn erilaisissa alan tehtävissä. Käytännön työharjoittelulla on merkittävä osa opiskelussa, ja siihen panostaminen on tärkeää oman ammattitaidon vahvistumisen ja opintojen sujumisen kannalta. Parhaimmillaan onnistunut työharjoittelu- tai oppisopimusjakso voi johtaa vakituiseen työsuhteeseen.

Meille voit hakea logistiikan alan työharjoitteluun tai oppisopimukseen. Tarjoamme harjoittelupaikkoja mahdollisuuksiemme mukaan silloin, kun työtilanne sen sallii. Tiedämme, että opintojen sujuminen työn ohella vaatii aktiivisuutta opiskelijan ja oppilaitoksen lisäksi myös työnantajalta.

 

Opiskelijana Alihankkijalla

Osaamisen kehittäminen työn ohessa vaatii oma-aloitteisuutta, sekä vastuullista asennetta. Työskentelet osana vakituista työyhteisöä ja vaikutat omalta osaltasi päivittäisten työtehtävien sujumiseen. Käytännön tekeminen on paras keino oppia alalle. Siksi onkin tärkeää, että opiskelijana saat riittävästi vastuuta ja pääset nopeasti tositoimiin.

 

Miten haen?

Voit hakea työharjoittelu- tai oppisopimuspaikka meiltä valmiilla työhakemuslomakkeella tai avoimella hakemuksella. Lomakkeelle pääset tästä. Avoin hakemus lähetetään sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@alihankkija.fi.

Hakemuksessa on hyvä mainita muiden tietojen lisäksi oma oppilaitoksesi, sekä opintojen vaihe.

 

Katso myös