Kuljetus- ja Logistiikka-ala

Työskentele logistiikan
ydinpaikalla.

Etsitkö töitä kuljetus- ja logistiikka-alalta? Oletko alan kokenut ammattilainen vai tulevaisuuden lupaus? Kasvavaan joukkoomme kuuluu jo yli 130 logistiikan osaajaa, jotka työskentelevät erilaisissa tehtävissä, keskellä alan vauhdikasta ydintä.

Alihankkija Oy:llä työkentelet osana energistä ja kehittyvää työyhteisöä. Kuljettajana toimit oma-aloitteisesti ja vastaat reittisi sujuvuudesta päivittäin. Terminaali- ja tavarankäsittelytyössä huolehdit toimitusketjun sujuvuudesta koko logistiikkaprosessin solmukohdassa. Voit hakea meille töihin täyttämällä työhakemuslomakkeen tai lähetämällä avoimen hakemuksesi meille sähköpostitse osoitteeseen rekrytointi@alihankkija.fi

Keitä olemme?


    Kotimainen Perheyritys


    Perustettu vuonna 1969


    Autoliikenteen Työnantajaliitto Ry:n jäsen


    Vastuullinen työnantaja

Kuljetuksen ja Logistiikan ammattilainen 50 vuotta!

Tiesitkö, että Alihankkija Oy työllistää jo yli 100 kuljetus- ja logistiikka-alan ammattilaista erilaisissa tehtävissä. Kuljetuskalustoomme kuuluu yli 50 ajoneuvoa pakettiautoista pitkiin yhdistelmiin ja vaihtolava-, sekä maansiirtoautoihin. Asemapaikkojamme ovat Vantaa ja Lohja, kuljetusten toiminta-alueemme kattaa Uudenmaan ja tarvittaessa koko Suomen.


50
Vuotta Logistiikkaa


100
Ammattilaista


2000000
Kilometriä vuodessa

Vastaa