Keskity myyntiin.
Me huolehdimme Logistiikasta.

Rakennamme verkkokaupallesi kokonaisuuden, joka palvelee nyt ja tulevaisuudessa.

ALIHANKKIJA OY LOGISTIIKKAPALVELUT

Kumppanisi Logistiikan
ulkoistamiseen

Varastointi_graphic_alihankkija

Varastointipalvelut

Tarjoamme varastotilaa ja varastointipalveluja kaiken kokoisille yrityksille erilaisiin tarpeisiin. Toteutamme myös erilaiset välivarastointiratkaisut sekä projektiluontoisesti että jatkuvaan tarpeeseen.

Ulkoistamalla varastonhallinnan palveluvarastoomme, vältät omien varastotilojen hankintaan ja ylläpitoon liittyvät kustannukset. Alihankkija palveluvarastossa maksat vain käytössä olevasta tilasta.

Pyydä tarjous Lue lisää

Automatisoi tilausten käsittely

Integraatioiden avulla tilaustiedot siirtyvät suoraan verkkokaupasta tai ERP-järjestelmästä varastoon. Järjestelmämme on integroitavissa useisiin suositteuihin verkkokauppa-alustoihin ja toiminnanohjausjärjestelmiin.

Lue lisää
sisälogistiikka_alihankkijaoy

Sisälogistiikka & 3PL palvelut

Räätälöityjen 3PL ratkaisujen lisäksi toteutamme erilaiset asiakkaan tiloissa tapahtuvat sisälogistiikkapalvelut yli 25 vuooden kokemuksella.

Palvelumme laajuus voi vaihdella yksittäisistä pakkaus- tai purkutöistä kokonaisvaltaiseen logistiikkaprosessin ulkoistamiseen.

Pyydä tarjous Lue lisää
kuljetuspalvelut_alihankkijaoy

Kuljetuspalvelut

Kuljetuspalvelumme kattavat kotimaan kappaletavarakuljetukset monipuolisella kalustolla pakettiautoista pitkiin yhdistelmiin. Totautamme myös vaihtolavakuljetukset, sekä lämpötilasäädellyt kuljetukset.

Toimimme tavaraliikenteessä yli 40 vuoden kokemuksella. Asiakkaillemme olemme luotettava kumppani, jonka kanssa yhteistyö sujuu joustavasti.

Pyydä tarjous Lue lisää

Integraatiot

Integraation avulla tilaustiedot siirtyvät suoraan verkkokaupasta tai toiminnanohjauksesta varastoon. Järjestelmästämme löydät valmiit integraatiot muun muassa alla oleviin suosittuihin alustoihin.

woocommerce_logo
shopify_logo
adobe_commerce_logo
netvisor_logo