Tehoa verkkokaupan toimitusketjuun

Miten ulkoistettu verkkokaupan logistiikka toimii?

Verkkokaupan logistiikan ja toimitusketjun ulkoistaminen tehostaa liiketoimintaa ja vapauttaa kauppiaan resursseja. Oikean kumppanin avulla verkkokaupan varastointi ja tilausten hallinta on sujuva kokonaisuus, joka lisää myyntiä ja skaalautuu kauppiaan tarpeisiin. Alihankkija Oy on oikea verkkokaupan 3PL-kumppani silloin, kun haluat keskittää koko logistiikan ja toimitusketjun yhdelle luotettavalle palveluntarjoajalle.

3pl_palvelut_alihankkija-oy

Vastaanotto

Otamme vastaan varstoon saapuvat lähetykset ja tarkastamme tavaran kunnon

Varastolla otamme puolestasi vastaan myös muut yrityksellesi saapuvat lähetykset. Voit huoletta ohjata kaikki saapuvat lähetykset suoraan varastolle, jossa ne vastaanotetaan ja tarvittaessa tarkastetaan puolestasi.

Varastointi

Varastoimme tuotteesi turvallisesti valvotuissa tiloissamme.

varastointi_alihankkija-oy
verkkokaupan-logistiikka_keräily_alihankkija-oy

Tilaushallinta & Keräily

Vastaanotamme tilaukset ja hoidamme tuotteiden keräilyn

Pakkauspalvelut

Pakkaamme lähetykset ja huolehdimme, että tuotteesi saapuvat edustavina asiakkaalle.

verkkokaupan-logistiikka_pakkauspalvelut_alihankkija-oy
3pl_palvelut_alihankkija-oy

Lähetys & Kuljetustilaus

Vastaamme kuljetustilauksista ja lähetämme tilaukset eteenpäin.

Varastoinnin ja varastoinnin lisäpalvelujen lisäksi me vastaamme tuotteidesi lähetyksestä ja toimituksesta. Saat käyttöösi globaalin kuljetusverkoston, jonka avulla tavoitat asiakkaasi ympäri nopeasti maailman. Halutessasi varasto toimii myös noutopisteenä. Asiakkaasi voivat tarvittaessa noutaa tilauksensa suoraan varastolta.

Pyydä Tarjous

Alihankkija Oy Logistiikkapalvelut Verkkokaupoille

Miksi ulkoistaa verkkokaupan Logistiikkapalvelut?

Ulkoistetut verkkokaupan logistiikkapalvelut ovat oikea ratkaisu silloin, kun haluat keskittää yrityksesi resurssit tehokkaasti tuottavaan toimintaan. Verkkokaupan logistiikka on yksi tärkeimmistä tekijöistä, jolla voidaan erottua kilpailussa ja varmistaa asiakastyytyväisyys. Alihankkija Oy Logistiikkapalvelut verkkokaupoille on kokonaisvaltainen ratkaisu, jolla ulkoistat verkkokaupan varaston, sekä koko tilaus- ja toimitusketjun.

Asiakkaanamme valitset itse, mitä toimintoja verkkokauppasi logistiikkaan kuuluu. Rakennamme palvelukokonaisuuden ja toteutamme verkkokaupan logistiikkapalvelut siten, että ne ovat joustava osa verkkokauppasi toimintaa. Ulkoistaessasi verkkokaupan varaston ja tilaushallinnan meille, huolehdimme tavaran varastoinnista, pakkaamisesta, keräilystä ja lähetyksestä eteenpäin.

Kuljetuspalvelujemme, sekä kattavan yhteistyöverkostomme avulla toimitamme tuotteesi nopeasti ja luotettavasti perille ympäri maailman.


Verkkokauppasi varasto parhaalla paikalla

Panostamalla verkkokaupan logistiikkaan saavutat kilpailuetua ja lisäät asiakastyytyväisyyttä. Tehokkaan varastonhallinnan ja nopean tilauskäsittelyn avulla varmistamme, että asiakkaidemme toimitusketju sujuu mutkattomasti.

Kun ulkoistat verkkokauppasi varaston meille, varastoit tuotteesi parhaalla paikalla logistiikan ytimessä. Sinun ei tarvitse huolehtia oman varastotilan hankinnasta ja ylläpidosta aiheutuvista kustannuksista. Me huolehdimme puolestasi koko varastointi- ja logistiikkaketjusta.

Hoidamme myös palautusten käsittelyn sujuvasti tuotevaraston yhteydessä. Ohjaa asiakaspalautukset suoraan varastolle, jossa käsittelemme ne ja huolehdimme palautusten jatkokäsittelystä.


Miksi Alihankkija Oy verkkokaupan logistiikkakumppaniksi?

Verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen sopii niin pienille kuin suurille yrityksille. Varastotilamme ja varstoinnin lisäpalvelumme skaalautuvat yrityksen yksilöllisiin tarpeisiin. Laajan verkostomme ja pitkän kokemuksemme avulla voimme tarjota luotettavaa palvelua, jonka avulla tehostat verkkokauppasi toimintaa ja parannat asiakaskokemusta.

Varastointi & Inventoinnit

Varmista varastosaldosi nopea päivitys ja seuraa varastoasi reaaliajassa.

Selkeä Hinnoittelu

Helpota kustannusten laskentaa ja säilytä kontrolli omaan liiketoimintaasi. Ilman yllätyksiä ja piilokuluja.

Tilausten hallinta & Palautukset

Lisää asiakastyytyväisyyttä nopealla tilausten ja palautusten käsittelyllä. Huolehdimme koko prosessista.

Nopeat & Luotettavat Toimitukset

Hoidamme tuotteiden toimitukset kattavasti omalla kalustollamme, sekä yhteistyöverkostomme avulla.

Kysy Lisää

Verkkokaupan perustaminen ja logistiikka: Mitä on otettava huomioon?

Verkkokaupan toimitustapojen valinnassa tärkeitä huomioitavia seikkoja ovat
toimitusalue, toivottu toimitusaika, sekä mahdolliset tuotteiden laatuun liiittyvät erityisvaatimukset.

Monet verkkokaupat toimivat pääasiassa kotimaan markkinoilla, mutta mikäli kansainvälistyminen on kauppiaan tavoitteena tulevaisuudessa, on kansainvälisten toimitusten suunnitteleminen hyvä aloittaa mahdollisimman hyvissä ajoin. Mahdollisen kansainvälistymisen huomioiminen jo verkkokaupan perustamisvaiheessa auttaa oikeiden järjestelmien ja yhteistyökumppaneiden valinnassa. Kokeneen logistiikkakumppanin avulla kansainvälisiin toimituksiin on jo olemassa olevat kanavat, jotka ovat valmiina käytettävissä aloittelevallekin verkkokauppiaalle.

Nopeat toimitukset ovat yksi verkkokaupan tärkeimmistä kilpailutekijöistä ja vaikuttavat asiakastyytyväisyyteen merkittävästi. Verkkokaupan toimitusaikoja pohdittaessa on kuljetusliikkeiden toimitusaikojen lisäksi otettava huomioon esimerkiksi tuotteiden keräily- ja pakkausaika. Jos varastointi ja lähetysprosessi toteutetaan omassa varastossa, on syytä pohtia omia resursseja tilausten käsittelyssä. Ulkoistetun logistiikan avulla verkkokauppias voi vapauttaa omia resurssejaan tilausten käsittelyssä. 3PL-kumppanin määrittelemien palveluaikojen avulla toimitusaikojen suunnitteleminen on usein selkeämpää, ja vastuu tilausten käsittelystä ja lähetysten aikataulusta on palveluntarjoajalla.

Ennen toimitustavan ja -ajan valintaa on kuitenkin ensimmäisenä oltava tiedossa, mitä tarkalleen toimitetaan. Miten tuotteet on pakattu? Onko tavara särkyvää tai vaatiiko se koonsa puolesta poikkeavaa kuljetusta? Erilaisia toimitusvaihtoehtoja löytyy paljon, mutta erot niiden hinnoittelussa ja laadussa voivat vaihdella paljon. Tuotteiden erityspiirteet vaikuttavat myös niiden varastointiin ja pakkaamiseen, joten nämä yksityiskohdat on hyvä olla mahdollisimman tarkasti selvillä.p>

Verkkokaupan varaston sijainti on tärkeä tekijä erityisesti silloin, kun halutaan mahdollistaa nopeat toimitukset. Toisaalta oman varastotilan vuokraaminen keskeiseltä sijainnilta on kallista ja tilan ylläpitokustannukset voivat nousta yllättävän korkeaksi.

Jos varaston sijainti on verkkokaupan toiminnalle ja toimituksille oleellinen asia, voi ulkoistettu palveluvarasto olla oikea ratkaisu. Tällöin yhteistyökumppanin valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota palveluntarjoajan varaston sijaintiin, jotta ulkoistamisesta saadaan mahdollisimman suuri hyöty. Varastointipalvelut vaihtelevat pelkästä varastotilasta kokonaisvaltaiseen varastonhallintaan, joten verkkokauppiaan päätettäväksi jää, mitkä osat toiminnasta halutaan tehdä itse ja mitkä ulkoistaa yhteistyökumppanille.

Verkkokaupan asiakkaille toimitushinta voi olla kynnyskysymys, joka pahimmillaan jättää tilauksen tekemättä. Ilmainen toimitus on hyvä markkinointikeino, mutta sen tarjoaminen vaatii kauppiaalta pohdintaa ja laskelmia siitä, miten tuotteiden hinnoittelu kattaa toimituskulut.

Toimitushintojen määrittelemistä varten on ensin selvitettävä mahdolliset toimitustavat ja oma strategia hinnoittelun suhteen. Halutaanko asiakkaille tarjota ilmainen toimitus vai veloitetaanko toimitusmaksu erikseen tilauksen yhteydessä? Tarjotaanko toimitus veloituksetta tietyn tilausmäärän ylittyessä, jolloin tuotteille laskettu kate kattaa kulut?

On myös hyvä muistaa, että verkkokaupan logistiikan ulkoistaminen 3PL-kumppanille voi vähentää toimituskuluja. Kumppanin verkostoa ja suurempia lähetysvolyymejä hyödyntämällä voidaan päästä kiinni edullisempiin toimitushintohin, vaikka oman verkkokaupan tilausmäärät olisivat vielä suhteellisen pienet.

Palvelumme

Ratkaisuja Logistiikkaan

Etsitkö logistiikkakumppania? Tutustu kattaviin palveluihimme.

Keitä Olemme?

Tutustu yritykseemme ja lue tarinamme.

Luotettava kumppani verkkokauppasi logistiikkaan

perheyritys_alihankkijaoy
schenker_logo
l&t_logo
kekkila_logo
kuusakoski_logo
cap_valmennus_logo
getafix_logo