kuljetus- ja logistiikkapalvelut

Alihankkija Oy. parempaa logistiikkaa.

logistiikan ammattilainen vuodesta 1969.

Joustavat ratkaisut yritysten kuljetus-, varastointi- ja sisälogistiikkatarpeisiin.

fas|fa-truck|

kuljetuspalvelut

Toimivan kuljetusliikenteen taustalla on luotettava ja monipuolinen kalusto, sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Alihankkija Oy kuljetuspalvelut tarjoaa nopeat ja luotettavat kuljetukset kappaletavaraliikenteessä, sekä elintarvike- ja lääkekuljetuksissa. Vaihtolavapuolella palvelumme kattaa jäte- ja maa-aineskuljetukset, sekä vaihtolavojen vuokraukset.

fas|fa-boxes|

varastointi ja sisälogistiikka

Alihankkija Oy tarjoaa ratkaisuja yritysten yksilöllisiin logistiikkatarpeisiin. Palvelumme kattaa varastoinnin, sekä varastonhallinnan lisäpalvelut tavaranvastaanotosta keräilyyn ja lähettämöön. Olemme sisälogistiikan ammattilainen ja toteutamme tavarankäsittely- ja terminaalipalvelut yli 30 vuoden kokemuksella.

Yrityksesi luotettava logistiikkakumppani.

Kappaletavarakuljetukset

Sopimusliikenteen kuljetuspalvelut ammattitaidolla jo yli 30 vuotta.

Lämpösäädellyt kuljetukset

Elintarvike- ja lääkekuljetukset luotettavasti perille.

Vaihtolavakuljetukset

Jätekuljetukset, maa-ainestilaukset ja vaihtolavojen vuokraus.

Varastointipalvelut

Varastonhallintaa joustavasti asiakkaan tarpeiden mukaan.

Sisälogistiikka

Tavarankäsittelytehtävät ja terminaalipalvelut tehokkaasti.

Ulkoistettu logistiikka

Toiminnan tehokkuutta logistiikan kokonaisratkaisuilla.

palvelumme yrityksille

Parempaa Logistiikkaa

Kotimaan kuljetuspalvelut

Sujuvien ja luotettavien kuljetustemme taustalla on laadukas kalusto, sekä ammattitaitoinen henkilökunta. Aikatauluista kiinni pitäminen on toimintamme perusarvo, ja asiakkaamme tietävät aina, mistä meidät tavoittaa.

Kuljetuspalvelumme kattavat kappaletavarajakelun lisäksi erilaiset lämpösäätelyä vaativat elintarvike- ja lääkekuljetukset, sekä jäte- ja maa-aineskuljetukset vaihtolavapuolella. Toimitamme myös kiireelliset lähetykset luotettavasti perille, koko Suomen alueella.

Varastointi ja varastonhallinta

Varastointipalvelumme mahdollistaa erilaisten palvelukokonaisuuksien rakentamisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Varastonhallinnan toteuttaminen ulkoistettuna palvelukokonaisuutena on kustannustehokas ratkaisu, joka vapauttaa asiakkaaltamme tilaa ja resursseja ydintoimintaan.

Huolehdimme tuotevaraston inventoinnista ja raportoinnista asiakkaallemme, sekä vastaamme tarvittaessa koko varastointiprosessista aina tavaran vastaanotosta edelleen lähettämiseen saakka.

Monipuolisiin kuljetuspalveluihimme yhdistettynä asiakkaamme varastointi- ja toimitusketju on mahdollista toteuttaa tehokkaasti kokonaisratkaisuna. Yhteistyöverkostomme avulla toteutamme kuljetuspalvelut kattavasti koko Suomen alueella. Tutustu lisää logistiikan kokonaisratkaisuihin.

Sisälogistiikka
Logistiikan ulkoistamisratkaisut