Home > Kuljettaja Vaihtolavakuljetukset

Alihankkija Oy on vuonna 1969 perustettu kotimainen logistiikka-alan perheyritys. Kuljettajana vaihtolavaliikenteessä Alihankkija Oy:llä työskentelet itsenäisesti osana ammattitaitoista työporukkaa. Voit olla kuljetusalan kokenut ammattilainen tai tulevaisuuden lupaus, tärkeintä on vastuullinen ote työhön, sekä rautainen asenne.

Tehtäväkuvaus

Etsimme vaihtolavayhdistelmän kuljettajaa monipuolisiin ajotehtäviin. Työsuhde on täysiaikainen ja työ sisältää sekä päivä- että ilta-ajoa.

Mitä odotamme sinulta?

Voimassaolevan yhdistelmäajokortin lisäksi edellytämme voimassaolevaa tavaraliikenteen ammattipätevyyttä, sekä digipiirturikorttia. Työssäsi edustat yritystämme ja vastaat itsenäisesti oman reittisi sujuvuudesta. Toimit vastuullisesti ja pidät huolta kalustosta, sekä noudatat tarkasti työturvallisuusohjeita ja olet hyvä tiimityöskentelijä. Myös hyvästä fyysisestä kunnosta on etua. Aikaisempi kokemus vaihtolavakuljetuksista katsotaan lisäeduksi, mutta huomioimme myös vastavalmistuneet hakijat. Odotamme, että sinulla on avoin ja reipas asenne, sekä valmius oppia ja toimia itsenäisesti vastuullisessa työssä.Täytämme paikan heti sopivan tekijän löytyessä. Hae siis rohkeasti meille lähettämällä avoin hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@alihankkija.fi tai täyttämällä työhakemuslomake täällä.

Tämän ilmoituksen tärpit!

Odotamme hakijalta


    Voimassaoleva yhdistelmäajoneuvokortti


    Voimassaoleva tavaraliikenteen ammattipätevyys


    Voimassaoleva digipiirturikortti


    Sujuva suomen kielen taito


    Hyvät asiakaspalvelutaidot ja reipas asenne

Lisäeduksi katsomme 

Aikaisempi kokemus kuljetusalalta


ADR-ajolupa


Ensiapukortti


Työturvallisuuskortti

Hae Viimeistään

Paikka täytetään heti sopivan tekijän löytyessä!

Työn Asemapaikka

Vantaa

Miten Haen?

Lähetä avoin hakemus
rekrytointi@alihankkija.fi